You Smile I Smile – derfor bør du vælge Invisalign

09 januar 2021 Camilla Skøtt
You Smile I Smile – derfor bør du vælge Invisalign

Smilet er noget af det første, vi mennesker ser, når vi møder hinanden, og derfor er det en stor del af vores personlighed og udstråling. Netop af den årsag er det vigtigt, at du har et smil, du er glad for. Har du ikke det, bør du overveje en tandregulering – og her kan Invisalign være den helt rigtige løsning, fortæller You Smile I Smile.

Der findes flere forskellige metoder til tandretning på markedet, og den mest kendte er nok de traditionelle togskinner, som mangt et barn bærer. De er dog knap så kønne, som man kunne ønske sig, og de færreste voksne kan se sig selv med dem på tænderne. Så hellere et smil de ikke er glade for.

Men sådan bør det ikke være, fortæller You Smile I Smile, der mener, at alle har fortjent et flot smil:

“Det er så vigtigt for vores selvværd, at vi kan smile og være stolte af det. Derfor har vi også dedikeret vores klinik til Invisalign-systemet, der er en metode til at rette tænder, som ikke er nær så synlig som togskinnerne. Faktisk er den gennemsigtige bøjle mere eller mindre usynlig.”

En usynlig bøjle – alvorligt?

You Smile I Smile laver ikke fis med dig; det er muligt at få rettet tænderne med en bøjle, der ikke er til at se for omverdenen, medmindre beskueren kommer helt tæt på dig.

Tandskinnerne er lavet af en gennemsigtig plast, og det er tilpasset nøjagtigt til dine tænder ved hjælp af moderne teknologi. På den måde slutter de helt tæt og bliver mere eller mindre usynlige, og dermed kan du altså få rettet dine tænder uden at døjes med de generende togskinner.

Prisen for en behandling varierer fra person til person, men du kan få den nøjagtige pris i dit tilfælde, hvis du bestiller en tid til en forundersøgelse hos en certificeret behandler.

Flere Nyheder