by

Velsmagende alternativ til almindelige cigaretter

E-cigaretter er gennem de seneste år blevet et populært alternativ til almindelige cigaretter. Den elektroniske cigaret er især blevet populær, fordi den ikke er sundhedsskadelig i samme omfang som cigaretter. E-cigaretten er et stålhylster med en patron samt et varmelegeme, som er batteridrevet. Hvor det i almindelige cigaretter er røgen man indånder, er det i e-cigaretter i stedet dampen fra den opvarmede væske, som hældes i patronen. Desuden kan batterier til e-cigaretter fås i forskellige farver, størrelser og kapacitet. Er du interesseret i at din e-cigaret skal kunne holde så længe som muligt i løbet af dagen uden opladning, kan du således anskaffe dig et batteri der møder dine behov.

Selve væsken man putter i e-cigaretter er blot endnu én af de faktorer der gør e-cigaretten populær. Du har mulighed for at vælge mellem adskillige smagsvarianter, således at du kan skræddersy din smagsoplevelse for ultimativ nydelse. Der findes en række forskellige slags e væske på markedet. Fælles for væskerne er, at de indeholder stofferne vegetabilsk glycerin (E422), samt demineraliseret vand. Sammensætningen af disse to stoffer sætter gang i e væskens forbrænding. Derudover bruges stoffet propylenglycol (E-1520) til at bringe e væsken til fordampning. Selve smagen i e-cigaretten stammer fra smagsessenser, som kan få din e-cigaret til at smage af alt fra eksotiske frugter som mango og vandmelon, til friske alternativer som f.eks. mint. Har du lyst til at eksperimentere med forskellige smagsvarianter, er det også muligt at blande to eller flere forskellige, således at du kan prøve dig frem og finde nøjagtig den smagsvariant der passer dig bedst.

En e-cigaret kan således tilpasses dine egne ønsker, både når det gælder størrelsen på batteriet og når det handler om smagsvarianter. Vær opmærksom på, at du kan få e væsker både med og uden nikotin. Derudover kan nikotinindholdet variere fra væske til væske.