Start med at sætte lejligheden i stand, inden du flytter ind

06 september 2017 Emilie Ann Jacobsen
Start med at sætte lejligheden i stand, inden du flytter ind

Når du har fundet en lejlighed på en god beliggenhed, kan det være fristende at flytte ind med det samme. Det er dog en god ide, at du venter, til du har fået sat den ordentligt i stand. Du får næppe samme chance igen, hvor alle dine møbler er ude af lejligheden, og hvor det derfor er nemt at få gjort noget ved gulve og vægge. Vi kommer her med en lille miniguide til, hvad det kan være en god ide, at du ser på. 

1. Gulvafslibning

Hvis gulvet har set bedre dage, er det en god ide, at du får det slebet med det samme. Det kan virkelig være med til at ændre på gulvets udtryk og kan være med til at gøre, at dit gulv får en meget længere levetid. Du kan for eksempel læse mere på https://gkservice.dk/.

2. Mal væggene

Når du flytter ind i en ny lejlighed, er det også en god ide, at du får malet væggene. Om ikke andet så for at friske den farve op, som den tidligere ejer har valgt. Væggene bliver nemlig også trætte at se på med årene. Samtidig er malingen en god måde til at dække huller og lignende i væggen. 

3. Ændringer på køkken og bad

Hvis der er noget, som du gerne vil ændre på køkkenet eller badet, er det også oplagt, at du ændrer det, inden du flytter ind. Det er med til at gøre, at du ikke skal undvære for eksempel vand i en længere periode, mens du bor i lejligheden. Selvom du lige har brugt en masse penge på at købe lejligheden, kan det være en god ide, at du tænker på det nu. Det kan for eksempel også være i forhold til at etablere en separat brusekabine. Det er der mange mindre lejligheder, der ikke har. 

Flere Nyheder