Portræt og produktfotografi

27 maj 2019 Pia Søgaard
Portræt og produktfotografi

Et billede siger kun mere end ord, hvis det er professionelt. Få taget unikke portrætter og professionelle fotos af produkter hos en dygtig fotograf – det er mere værd end 1.000 ord. 

En dygtig fotograf skal…

Gode fotografier kræver andet og mere end dyrt udstyr. Et godt kamera og den rette belysning er naturligvis essentiel, men i sidste ende adskiller den gode fotograf sig fra amatøren, med den viden og erfaring, der skaber et godt fotografi. Produktfotografering skal ikke alene fremstille produktet fra den bedste side, det skal også være realistisk og informerende. Et produktfoto skal fortælle en historie, og en dygtig fotograf, https://moellerthomsen.com/, formår at fange essensen af produktet. Fyld webshoppen med originale billeder, der viser den kvalitet, som firmaet står for. Lad kunderne se produkterne fra den bedste side i et realistisk og informerende lys, og skab firmaets brand med gode billeder. Kunstneriske fremstillinger af kendte produkter eller introducerende fotoserier omkring nye produkter. Bestil packshots til komplette webshops eller optimér produktkataloget med professionelle billeder af de nyeste produkter. 

Portrætter til firmaet

Firmaet personificeres og personliggøres gennem medarbejderne, og hver enkel medarbejder bør præsenteres som den person og kollega, de er. Med en lang erfaring kan den dygtige fotograf fange det helt rette øjeblik, hvor seriøsiteten, engagementet eller den lune humor skinner igennem. Ensart firmaets medarbejderportrætter i stil og opsætning for en gennemgående linje på hjemmesiden, men lad en professionel fotograf vise medarbejdernes individualitet for en personliggørelse af firmaet som arbejdsplads. Gode firmaportrætter vidner om investering i medarbejderne og langvarige ansættelser – et plus for både kunder og kommende medarbejdere. Forevig hvert års julefrokost med et fællesfoto eller fremhæv medarbejders præstationer i medierne med en portefølje af professionelle portrætter. Det handler om kvalitet og om at være unik, og det kræver en dygtig fotograf og personlige fotos med eksklusiv brugsret for firmaet.

Flere Nyheder