Kom slitagen i dit trægulv til livs med en gulvafslibning i Ringe

10 april 2019 Astrid Pedersen
Kom slitagen i dit trægulv til livs med en gulvafslibning i Ringe

Har du netop købt en ny bolig, og ønsker du at gøre den hjemlig og personlig? Så handler det om at slette alle spor fra tidligere beboere, så du hurtigt kommer til at føle dig hjemme. Hvis du flytter ind i en bolig, hvor du ikke har malet væggene, renset badeværelset op eller gjort køkkenet grundigt rent, kan det spolere hele glæden ved at flytte i nyt. Det vil tvært imod føles som at flytte ind i en anden persons ejendom, og leve i vedkommendes snavs og øvrige efterladenskaber. Og det gider de færreste.

Få det gamle trægulv til at stå som nyt i din nye bolig

Er dit nye hjem forsynet med et trægulv, er det med en grundig gulvafslibning muligt at få gulvet til at fremstå, som var det ganske nylagt. Det bør have høj prioritet for dig at renovere det slidte trægulv. For det første fordi gulvet bliver fri for pletter og misfarvninger, som minder om, at huset eller lejligheden har været beboet før. Og for det andet fordi du efter en gulvafslibning helt selv kan få lov at vælge den efterbehandling, som du ønsker dig.

Drømmer du om et smukt lyst gulv, kan du for eksempel vælge den populære sæbebehandling, som lysner gulvet flere nuancer, og samtidig gør træværkets overflade skinnende og silkemat. Eller du kan fremhæve gulvets særlige, individuelle karakteristika med en oliebehandling, som gør træværkets naturlige tone mere intens, og som understreger dets årer og knaster på smukkeste vis.

Vælg en professionel gulvafslibning

Du bør få ordnet dit trægulv inden du flytter ind i din nye bolig – ellers går det hurtigt hen og bliver alt for besværligt. Du kan hos din lokale gulvmand få en vurdering af gulvet, og på baggrund heraf et tilbud på en billig, professionel gulvafslibning. Klik ind på gkservice.dk og læs mere om gulvafslibning.

Flere Nyheder