Hvor meget skal jeg investere i emaljering af mit badekar?

21 oktober 2021 Athene Eriksen

advertorial

Hvad er prisen på en emaljering af mit badekar? 

Der er ikke et helt præcist svar på dette, da der er forskel på tilstanden af badekarret hos den enkelte. Emaljering af badekar pris, vil været et individuelt tilbud, hvor din investering af aftalt på forhånd, inden arbejdet påbegyndes. Priserne starter normalt fra omkring 6.000,- hvis dit badekar stadig er i nogenlunde god stand.

Er det tidligere blevet re-emaljeret, vil dette skulle fjernes manuelt, hvilket naturligvis øger arbejdstiden og dermed prisen. Andre faktorer der kan spille ind er ting som: rust, afskalning af emaljen, skader på karret og andre skavanker, som kan opstå over tiden. Kan du nikke genkendende til nogle af de sidstnævnte situationer? Så vil der, afhængigt af omfanget, kunne tilføjes et tillæg på gennemsnitligt: 1.250-2500,-. 

Hvad er mine muligheder for emaljering? 

Når først prisen er fastlagt og den rigtige pris for netop dit badekar er fundet, er det kun fantasien som sætter grænser. Emaljen kan laves i hvid højglans eller silkeglans, med glitter, guld- eller sølvstykker som en inkorporeret del af dit nye badeværelse. Man siger at forskellen ligger i detaljerne og dette giver dig muligheden, for at sætte dit personlige præg på dit hjem. Materialet polyurethan som benyttes til at skabe emaljeringen, kan også benyttes til håndvaske, brusekabiner, gulve og mere. Dette betyder at du kan give dit badeværelse en total renovation, uden at skulle investere mere end højest nødvendigt.

Hvad vil det betyde for prisen, hvis jeg ønsker en mere omfattende renovering? 

Dette vil, ligesom med badekarret selv, blive individuelt vurderet af en professionel, så du kan føle dig i trygge hænder gennem hele processen. Derudover vil der være en holdbarhed på +10 år, med en garanti på de første 3 år med mulighed for forlængelse. Send et billede af dit badeværelse og få en personlig vurdering.

Flere Nyheder