Hold fest i smukke rammer på historisk gods

02 september 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle fejre et af livets store højdepunkter, for eksempel et bryllup, en konfirmation eller et af de vigtige jubilæer? Så burde du overveje rammerne for fejringen.

Det er kedeligt at skulle skære i gæstelisten fordi din private bolig ikke kan rumme alle de venner og familiemedlemmer du ønsker at invitere. Så hvorfor ikke henlægge arrangementet til et ægte sjællandsk gods?

Sonnerupgaard Gods – den smukkeste herregård på Sjælland

Når du lejer dig ind i de skønne selskabslokaler på Sonnerupgaard Gods kan du godt begynde at glæde dig. Du er nemlig garanteret en helt igennem fantastisk fest.

Sonnerupgaard Gods består af en række nyligt istandsatte herregårds bygninger som er renoveret med stor respekt for det historiske islæt og under iagttagelse af de fine detaljer. Festlokalerne findes i mange forskellige størrelser og kan indrettes så de matcher festens størrelse og dine behov.

Du og dine gæster vil hurtigt kunne finde den rette stemning i de overdådige lokaler – og det dygtige personale vil gøre alt for at give jer en oplevelse som I vil kunne huske i mange år fremover.

Overnat på det smukke gods

Er det et bryllup som skal fejres kan bryllupsnatten passende tilbringes i et af de romantiske værelser tilhørende Sonnerupgaard Gods. Disse værelser er ligeledes nænsomt restaureret og nærmest perfekte til overnatning for brudeparret. Værelserne kan også bookes på Bed and Breakfast vilkår hvis flere gæster ønsker at overnatte. Når du indlogerer dig på Sandbjerg Gods er opholdet inklusive morgenmad. Og du kan nyde godt af de skønne omgivelser som giver asser af muligheder for spændende og hyggelige gåture.

Firma events på Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods kan, foruden de flotte festlokaler, tilbyde konferencelokaler udrustet med diverse mødefaciliteter og AV udstyr. Du kan læse mere om muligheden for at afholde firmaarrangementer på Sonnerupgaard Gods på sonnerupgaard.dk

Flere Nyheder