Hæv niveauet på en professionel rideskole

07 januar 2021 Astrid Pedersen
Hæv niveauet på en professionel rideskole

Overvejer du at genoptage din ungdoms store passion, nemlig ridning? Så er det en god idé at opsøge en god rideskole.

Hvad kan jeg lære på en rideskole?

Måske forbinder du mestendels ordet rideskole med barndommens små og kolde ridehaller, sløve rideskoleheste og egenrådige ponyer som ikke holdt sig for gode til at bide og stampe nybegynderne over tæerne.

Du føler muligvis ikke at du lærte det helt store ved at trisse rundt på række, den ene hest eller pony efter den anden i fyrre til halvtreds minutter mens ridelæreren beordrede skridt, trav eller galop. Og måske har du svært ved at se hvordan du på en rideskole skulle kunne højne dit niveau som rytter – og din hests niveau når det handler om præstationer på dressur eller spring banen.

Men her skal du tænke på at der er stor forskel på rideskoler. Det kan faktisk sagtens lade sig gøre at finde en rideskole med et højt niveau når det gælder såvel de fysiske rammer som undervisningens kvalitet. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Besøg den bedste rideskole i Haderslev

Det er selvfølgelig altid en fordel at vælge en rideskole som ligger tæt på din bopæl. Går du i tanker om at anskaffe egen hest eller pony er det tillige smart hvis din rideskole har mulighed for opstaldning. På den måde kan du modtage undervisning på egen hest på rideskolen. Og derfor bør din rideskole også have de bedste faciliteter når det gælder staldene, både når det gælder hestens egen boks som når det handler om muligheder for røgt.

Hos Ridecenter Møllen finder du Team Møllen og Rideklubben Møllen, som råder over såvel salgsstald som rideskole og flotte ridebaner og ridehuse. Du kan læse mere om Ridecenter Møllen, Team Møllen og Rideklubben Møllen på hjemmesiden team-moellen.dk

Flere Nyheder