by

Gulvlamper – når belysning skal være noget særligt

Vil du skabe hygge og atmosfære i dit hjem, er det oplagt at gøre dette ved hjælp af forskellige former for belysning. Lige som man på teatre og i forbindelse med filmproduktion bruger lyssætning som et aktivt middel til at fremme en bestemt stemning ved en scene, kan du bruge lamper til hjemmet, når du vil sætte scenen for hygge eller festligt samvær i dit hjem. I modsætning til på filmsettet eller i teatret er kilderne til belysningen, nemlig lamperne, dog ikke skjult for beskueren, men indgår som aktivt medvirkende aktører på lige fod med dit øvrige decor. Og her kan du sagtens vælge lamper, som står frem og træder i karakter – for eksempel en eller flere af de mange forskellige statement lamper, som findes på markedet i dag.

Gulvlamper – markante og dekorative

Inden for denne genre finder vi især gulvlamperne. Man kan nærmest sige, at en gulvlampe er den type lampe, som bedst kan finde ud af at stå på egne ben. Mange gulvlamper er designet til at være skulpturelle i deres udtryk, og således udgøre et helt kunstværk i sig selv. Hvis du er fan af denne type lampe, bør du tjekke de helt fantastisk smukke gulvlamper fra Northern Lighting, som er fremstillet i smukt forarbejdet træ, og passer perfekt ind i den top moderne Scandinavian Design indretningsstil. Har du plads til gulvlamper i din stue, er det oplagt at vælge en sådan, hvis du ønsker en alternativ form for belysning.

Find funktionelle og smukke designer gulvlamper online

Hvis du ønsker at prøve kræfter med en smart gulvlampe, kan det anbefales, at du kigger forbi andlight.dk. Her kan du se, sammenligne og bestille gulvlamper og andre lampetyper fra producenter som Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, Philips HUE, Pholc, Please Wait to be Seated, ontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper og Here Comes The Sun.