Gør brug af butikkernes finansering

17 oktober 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Tidligere var det kun de store butikskæder der havde et finanseringstilbud til sine kunder, men i dag har selv den mindste web-shop mulighed for at tilbyde sine kunder finansering. Det gør de som regel med en online bank.Som regel er mange af de finanseringstilbud rente og måske også gebyrfrie. Hvis det sidste ikke er tilfældet, skal du overveje om der er andre og billigere lån.

Er lånet både rente og gebyrfri er det et som udgangspunkt en god og billig måde at låne på. Forudsat at du husker at betale det månedlige afdrag til tiden. Banken der tilbyder disse lån, tjener nemlig deres penge ved, at der er nok mennesker, der enten ikke kan betale til tiden eller også glemmer de at få betalt til tiden. Det udløser som udgangspunkt et pænt stort strafgebyr. Læs her https://ikanobank.dk/laan

Læg et budget før du låner

Uanset hvor stort et beløb du har planer om at låne skal du betale lånet tilbage, derfor skal du sikre dig at du har penge nok hver måned til at betale det månedlige afdrag tilbage. Konsekvenserne hvis man ikke kan betale kan være alvorlige. Du kan ende i RKI, som dårlig betaler, hvilke kan have alvorlige konsekvenser indtil du har betalt lånet tilbage. Du vil have svært ved at åbne en konto i en bank og noget så almindeligt som at tegne et telefon abonnement er umuligt. At tage et lån er nærmest umuligt med mindre du er villig til at betale noget der minder om åger renter. 

Start derfor med at skrive dine indtægter og udgifter ned. Overvej om du kan tjene flere penge i en periode, hvis det skulle være nødvendigt med en ekstra indtægt. Har du flere små lån, kan du undersøge muligheden for at låne til at betale lånene ud. Et større lån er billigere end flere små.

Flere Nyheder