Flotte og unikke borde – find dem hos en snedker

29 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal dit hjem fornys indvendig, og skal du i den forbindelse ommøblere? Så får du sikkert brug for nyt interiør til din stue.

Skal sofagruppen skiftes ud skal du i samme anledning anskaffe et nyt sofabord. Og her kan du med fordel vælge et planke sofabord.

Hvorfor vælge et planke sofabord?

Der er mange gode grunde til at vælge et sofabord med en bordplade fremstillet i ægte træ. Med et planke sofabord får du en god akustik idet træværk ikke afgiver særlig meget larm når du sætter kopper eller glas, derpå, sammenlignet med eksempelvis glas.

Træværk er et lækkert materiale som bibringer rummet mere personlighed en for eksempel melamin. Og med et planke sofabord får du et bord som er langt mere personligt og unikt end med de oven for nævnte materialer.

image

Hvor kan jeg købe et planke sofabord?

Hvis du leder efter et billigt planke sofabord i top kvalitet kan du finde hvad du søger hos den danske møbel snedker virksomhed Hipstory Copenhagen.

Hipstory Copenhagen har igennem mange år fremstillet smukke og solide plankeborde til danske hjem, her under sofaborde. Når du køber dit nye sofabord hos Hipstory Copenhagen kan du være sikker på at der kvalitetsmæssige standarder er helt i top.

De dygtige møbel snedkere tilknyttet Hipstory Copenhagen går nemlig aldrig på kompromis med den håndværksmæssige stolthed og sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført snedker arbejde – hver gang.

Få præcis det planke sofabord du ønsker dig hos Hipstory Copenhagen

Hos Hipstory Copenhagen kan du vælge imellem sofaborde i standard dimensioner og så sofaborde fremstillet efter dine egne mål. Du kan således designe dit eget personlige planke sofabord hos Hipstory Copenhagen hvis du ønsker dette.

Du kan se det store udvalg af planke sofaborde samt andre typer plankeborde og sildebensborde i den online shop på hipstory.dk.

Flere Nyheder