Få praktiske gasflasker fra Primagaz til virksomheder

25 marts 2021 Astrid Pedersen

Bruger din virksomhed gas i forbindelse med opvarmning, produktion, eller fremstilling af fødevarer? Så kan du med fordel anvende LPG på gasflasker.

Hvorfor skal jeg vælge LPG?

LPG – eller Liquefied Petroleum Gas – er den mest anvendte form for naturgas på flaske. Dette skyldes renheden af LPG, som primært består af gas arten propan.

Propan er en let og meget enkelt opbygget gas art bestående af tre kulstof atomer som er omgivet af brint atomer. Denne enkle molekylære opbygning medvirker til den renhed hvormed LPG forbrændes.

Ved kontakt med ilt dannes der udelukkende kultveilte (CO2) og vand (H2O) idet henholdsvis brint og kulstof går i forbindelse med ilten i luften. Der fremkommer således ikke farlige gasser, slagger, partikler eller sod i forbindelse med forbrænding af LPG.

Samtidig har LPG en høj brændværdi hvilket gør den til et forholdsvis rentabelt brændstof. LPG er nem at styre og er således meget velegnet til for eksempel anvendelse ved madlavning. Og så er LPG en af de reneste og mest miljøvenlige gas typer på det danske marked idet den fremstilles af biprodukter fra råolie udvinding i Nordsøen.

Hvor finder jeg LPG på gasflasker?

Hvis din virksomhed primært benytter sig af flaskegas i forbindelse med eksempelvis køkken drift, produktion eller opvarmning kan du med stor fordel bestille disse hos Primagaz.

Det danske firma Primagaz har igennem mange år været danske virksomheders samt private forbrugeres foretrukne leverandør af gas til madlavning eller opvarmning, leveret på gasflasker eller i tanke. Hos Primagaz finder du den populære LPG naturgas som kan leveres i tanke eller i gasflasker af varierende størrelse og i flere forskellige udformninger. Primagaz står for hurtig levering til den aftale tid og holder desuden ganske rimelige priser på LPG flaskegas.

Du kan læse mere om LPG på gasflasker, og kontakte Primagaz direkte, via hjemmesiden https://www.primagaz.dk/.

Flere Nyheder