by

Den lille detalje, den store forskel – Gulvafslibning

Trænger dine trægulve til en kærlig hånd? 

Vi kan alle blive enige om, at ægte trægulve giver lidt ekstra elegance til vores hjem. Det giver varme og hjælper til at skabe dimensioner i alle rum. Men som tiden går og gulvet bliver mere medtaget, bliver varmen og gløden i træet, også mindre åbenlys. Bare rolig, det er naturligt og vi er her for at hjælpe dig. Vores dygtige og kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen og ved præcis hvilken behandling de forskellige træsorter skal have og hvordan man bedst genopretter træets originale stand.

Vi vil gerne give dig en kvalitetoplevelse, hver gang du samarbejder med os. Derfor har vi udvidet vores repertoire af services, til at omfatte alle de små detaljer som hører med. Hos os er det derfor også muligt at få afslebet trapper, bordplader og træterrasser, så hele dit hjem vil blive renoveret i én simpel proces. Det skaber harmoni i dit hjem, ved synkronisering af alle disse detaljer og skaber et bedre helhedsindtryk. Dette er uanset om du bare har brug for lidt fornyelse, eller tænker på at hæve salgsværdien af din bolig. 

 

De services vi tilbyder til renovation af dine gulve, er som følger: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Uanset hvilken type behandling du ønsker til dit hjem, så er vores smilende og servicemindede ansatte klar til at rådgive dig, så I sammen kan nå frem til det bedste resultat. Vores top-prioritet er at du er tilfreds. Derfor tilbyder vi dig, sammen med alle nævnte services, vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at arbejdet er tilset og godkendt af dig.  

Ønsker du at få et kvalificeret og uforpligtende tilbud, på renovationen af din bolig? Så kan du med fordel se mere på hvor hjemmeside, hvor du vil finde alt relevant information på området: Gulvkanonen priser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *