Brugbare og skønne belægninger derhjemme

11 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Belægninger kan umiddelbart lyde som noget, hvor man har at gøre med plamage, indgroet snavs eller skidt, som man ikke kan få af.

Den slags kan der også være tale om, men i denne sammenhæng skal vi ind på den brugbare og fordelagtige af slagsen, der handler om belægning, man lægger udenfor derhjemme med vilje.

Og man behøver ikke gøre det selv, man kan få hjælp til det eller lade andre gøre det for en.

Måske fremstiller man selv materialerne, man skal bruge til at lægge, eller man skaffer dem tilskåret, eller så man bare skal skære det lidt til, så man kan lægge det.

Det første kunne jo være en masse grus, man gerne vil have lagt i ens indkørsel, som man kan få bragt ud eller hente selv, og så er det ellers bare med at fordele det.

Men den mest kendte form for belægning er nok, når man bruger fliser og sten til at lægge som en belægning.

Det kan blive virkelig smukt med den her type belægning

Sådan en belægning kan man lægge i ens indkørsel også, men det kan nok ikke svare sig at lægge begge dele, om det så er grus under fliser eller fliser ovenpå grus. Det vil simpelthen bare ikke fungere.

Man skal gerne have noget sand eller lignende under, som man kan lægge fliserne i vater ved.

De fliser kan man så også lægge på ens gårdsplads i forlængelse af den indkørsel, man lige har gjort pæn, med enten samme fliser i indkørslen eller via en overgang fra noget andet materiale.

Terrassen er også et yndet sted at lægge sådan nogle fliser, hvor man endda også kan lægge dem i flere plan.

Hele haven kan sådan set også belægges med fliser, hvis man er til den slags, og man ikke gider kigge på det grønne.

Flere Nyheder