Book fliserens i brønderslev

20 juli 2021 Johanne Hansen

Fliserens – en del af det store billede 

Står du overfor et kæmpe stort terrasse projekt, men er dog lidt i tvivl om, hvor du skal starte henne og hvad der skal fikses udover, det du vil indføre? 

Jamen så er et godt sted generelt at starte med fliserne. Der er ingen tvivl om, at de fleste ikke rigtig tænker over fliserne som det bærende element i haven, men når det er sagt, kan det virkelig gøre en forskel at få dem fikset. 

En ren flise kan skabe et helt nye look i haven, hvilket også minder lidt om et værelse, hvor man vælger at male den ene væg. Når det er gjort, er der nemlig ingen tvivl om, at et værelset eller lokalet lynhurtigt får sig et nyt look uden du gjorde ret meget.

Det samme gælder altså dine fliser. Hvis du bestemmer dig for at lave et projekt i haven, er der ingen tvivl om, at det næsten er synd, ikke at få fikset fliserne. 

Bestil en ordentlig omgang fliserens

Dog er der forskellige måder at få ordnet sine fliser på og af samme årsag, er det også fornuftigt at bestille en professionel til at hjælpe dig.

Hvis du for eksempel har fliser, der er 1-3 år gamle, er det vigtigt, at du tjekker om de er grønne – hvis de er det, kan du for det meste bare nøjes med en algebehandling. Derfor er det vigtigt at du vælger at gøre dette en gang om året, efter du har fået nye fliser. På den måde er du sikret, at du kan holde det til få billige behandlinger, hvor fliserne altid står kniv skapt.

Har man lidt ældre fliser, som er hvide eller mørket – det vil sige flisepest – er det oftest fordi at den ikke er blevet rengjort jævnligt. Her skal man ud i en lidt mere intens behandling.

Flere Nyheder