Betonelementmontage til dit byggeri

20 marts 2020 Astrid Pedersen
Betonelementmontage til dit byggeri

Som entreprenør eller bygherre står du sikkert ofte i den situation, at du har brug for højt specialiserede service partnere eller leverandører af udstyr eller materiel. Bygge og anlægs projekter er krævende på det område, og det handler om at se sig godt for. Især når man skal bruge elementer og arbejdskraft, som har de rette kompetencer til at forestå montering.

Vælg Servicepatruljen når du skal have udført betonelementmontage

Når det kommer til montage af beton elementer, kan du med fordel vælge Servicepatruljen. Servicepatruljen er et jysk baseret firma med hovedkontor i Lem og med særlig ekspertise inden for sammenstøbning af beton elementer. Hos Servicepatruljen er service i højsædet, og sætter en ære i at alt arbejde foregår efter de korrekte sikkerheds og kvalitets mæssige forskrifter.

Derfor følger Servicepatruljen den danske BEF bulletin No. 5., som sikrer at alle elementer tilhørende et byggeri bliver støbt under korrekte og forsvarlige forhold. Samtlige medarbejdere hos Servicepatruljen har gennemført kurser i samarbejde med Kroghs A/S, Jørn Glad, og AMU Nordjylland. Dette er din garanti for veluddannet og kvalitets bevidst arbejdskraft med de stærkeste forudsætninger for at udføre arbejdet grundigt og effektivt.

Hos Servicepatruljen kan du altid få tilbudt trykprøver af den mørtel, som skal anvendes ved sammenstøbning. Der ud over udfører Servicepatruljen prøver af alt arbejde i forbindelse med betonelementmontage, her under destruktive og ikke destruktive prøver, prøver ved kerne udboring, visuel borehuls inspektion, samt prøver foretaget ved ultralyd, røntgen eller ekko.

Du får, med andre ord, fuld valuta for pengene når du vælger at lade Servicepatruljen forestå arbejdet i forbindelse med sammenstøbningen for jeres elementmontage. Servicepatruljen er eksperter inden for deres felt helt ud i fingerspidserne, og er ikke selv tilfredse førend opgaven er løst til et rent tolvtal. Du kan læse meget mere om Servicepatruljen, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden servicepatruljen.dk

Flere Nyheder